وقتی توپ فوتبال مربی می شود

خبرگزاری مهر - شیوا سعیدی قوی اندام: به تازگی توپ هوشمندی ساخته شده که دارای یک اپلیکیشن مخصوص است. این اپلیکیشن علاوه بر ارائه تمرین به کاربر، عملکرد او را درجه بندی می کند.
 
 وقتی توپ فوتبال مربی می شود

به نقل از نیواطلس، به تازگی شرکت DribbleUp توپ فوتبال هوشمندی ساخته که هیچ گونه قطعه الکترونیکی در آن به کار نرفته است. درعوض مجهز به اپلکیشینی است که توپ را ردیابی می کند. درهمین راستا در توپ هوشمند نشانه گذاری هایی تعبیه شده است.
 
 وقتی توپ فوتبال مربی می شود

کاربر نخست باید اپلیکیشن مخصوص توپ هوشمند را باز کند، سپس موبایل را در یک پایه مخصوص قرار دهد و توپ را در مقابل آن نگه دارد تا اپلیکیشن بتواند آن را ردیابی کند. سپس اپلیکیشن چند تمرین را به طور صوتی و بصری برای کاربر پخش می کند. (در این حالت می توان موبایل را به تلویزیون متصل کرد).
 
 وقتی توپ فوتبال مربی می شود

 تمرین ها شامل سه بخش شوت کردن، دویدن و نرمش می شود. همزمان با رشد مهارت های بازیکنان، تمرین ها نیز سخت تر می شوند. این اپلیکیشن پس از هر تمرین بازخوردی برای کاربر ارائه و عملکرد او را درجه بندی می کند.

توپ هوشمند نیز از نوع چرم مصنوعی بافت دار ساخته شده و در سه سایز مختلف  عرضه می شود.

فردا؛ برگزاری نخستین جلسه هیئت دولت دوازدهم

خبرگزاری تسنیم: نخستین جلسه هیئت دولت دوازدهم فردا برگزار می‌شود.

این جلسه عصر فردا با حضور اعضای کابینه جدید و به ریاست رئیس‌جمهور برگزار خواهد شد.

بانک مرکزی: 200 هزار وام ازدواج دادیم

خبرگزاری تسنیم: مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی گفت: در چهار هفته اول طرح ضربتی وام ازدواج که تا آخر شهریور ادامه دارد ۲۰۰هزار فقره وام ازدواج پرداخت شده است.

علی‌اصغر میرمحمدصادقی با اشاره به آغاز طرح ضربتی اعطای وام ازدواج از اول مرداد در جمع خبرنگاران گفت: پیش از اجرای این طرح به‌طور میانگین ماهانه حداکثر 70 تا 80 هزار فقره وام ازدواج پرداخت می‌شد که در چهار هفته این طرح؛ این رقم به 200 هزار فقره افزایش یافته است.
 
وی با بیان اینکه "اولویت اول ما اعطای وام ازدواج در استان‌های محروم است"، گفت: در این مدت پرداختی در این استان‌ها حدود 50 هزار فقره بوده است در حالی که در ماههای گذشته قبل از طرح در استان‌های محروم حداکثر 15 تا 20 هزار فقره وام پرداخت می‌شد که این نشانگر افزایش 2 و نیم برابری نسبت به قبل از اجرای طرح است.
 
مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با ابراز اینکه این طرح با هدف از بین بردن صف انتظار دریافت وام ازدواج آغاز شده است، افزود: در روز اول اجرای این طرح صف متقاضیان وام ازدواج 550 هزار نفر بود که الآن به 350 هزار نفر کاهش یافته است.
 
میرمحمدصادقی گفت: طی چهارماهه اول امسال روزانه کمتر از هزار نفر در سامانه وام ازدواج ثبت‌نام می‌کردند، اما در زمان اجرای طرح ضربتی میانگین ثبت‌نام روزانه به 2 هزار و 500 نفر رسیده است و در تاریخ 15 مرداد این رقم به 6 هزار نفر رسید که رکورد محسوب می‌شود.
 
وی افزود: امیدواریم در 5 هفته باقی‌مانده طرح بتوانیم به تعهد اعطای وام ازدواج 500 هزار نفری عمل کنیم و صف این وام را به حداقل برسانیم.
 
مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی گفت: افرادی بوده‌اند که حداکثر سه هفته بعد از ثبت‌نام با مراجعه به بانک و اعطای مدارک خود موفق به دریافت وام ازدواج خود شده‌اند.
 
میرمحمدصادقی افزود: در واقع هم‌اینک 330 هزار نفر از متقاضیان وام ازدواج در مرحله تکمیل مدارک هستند که اگر زودتر مراجعه کنند و مدارک خود را به بانک ارائه دهند می‌توانند وام خود را زودتر بگیرند.
 
وی گفت: توصیه و تأکید بانک مرکزی به بانک‌های عامل این است که با کمترین ضامن وام ازدواج را پرداخت کنند و از این نظر با متقاضیان با سهولت بیشتری برخورد کنند.
 
مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی افزود: کسانی که به هر دلیل از روند رسیدگی به پرونده خود در این طرح شکایتی دارند می‌توانند شکایت خود را به‌صورت مکتوب به شماره‌های فکس 29954261 و 22257060 با ذکر دلیل شکایت، کدملی، شماره تماس و تاریخ ثبت‌نام در سامانه ازدواج ارسال کنند و ما قول می‌دهیم حداکثر ظرف یک هفته به شکایت آنها رسیدگی کنیم.
 
میرمحمدصادقی گفت: در استان‌های کم‌برخوردار، استان خوزستان با اعطای 12 هزار فقره وام ازدواج در صدر قرار دارد و بعد از آن استان‌های لرستان و سیستان و بلوچستان با 5 هزار، کردستان با 4 هزار و 500 فقره، هرمزگان با 4 هزار فقره و استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و بوشهر با 3 هزار فقره در مراتب بعدی قرار دارند.
 
وی افزود: در کل استان‌های تهران، اصفهان و خراسان رضوی در اعطای این وام در کشور پیشگام هستند.
 

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی گفت: با اجرای کامل این طرح امیدواریم همه متقاضیان قبل از سال 96 وام ازدواج خود را دریافت کنند و فقط کسانی که در سال 96 ثبت‌نام کرده اند در صف باقی بمانند که آنها نیز به‌سرعت وام خود را دریافت کنند.

ایرانیان در 50 سالگی چند دندان ندارند؟

خبرگزاری ایرنا: رئیس انجمن دندانپزشکی عمومی ایران با تاکید بر لزوم حفظ و نگهداری دندان ها گفت: در حال حاضر، ایرانیان که به سن 50 سالگی می رسند، به طور میانگین حدود 7 دندان از دست داده اند که این روند باید تغییر پیدا کند.

 
دکتر باقر شهنی زاده روز چهارشنبه در ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در هتل المپیک، با بیان این که اقدامات جدی تری برای حفظ دندان های مردم به خصوص کودکان باید انجام گیرد، بر لزوم جلوگیری از پوسیدگی دندان در سنین 6 تا 14 ساله تاکید کرد و این پیگیری را برای پیشگیری از نیاز به کشیدن دندان در سنین بالاتر ضروری دانست.
 
وی در خصوص نقش بیمه گفت: بیمه ها در بخش پیشگیری هم وارد شده اند. بیمه ها اصولا در کشیدن دندان ها، درمان آبسه و جرم گیری و در مجموع کارهای اولیه، نقش دارند اما هنوز در کارهای بازسازی دندان ها ورود پیدا نکردند و این موضوع مغفول مانده است.
 
شهنی زاده همچنین اجرای طرح فلورایدتراپی در مدارس کشور را برای جلوگیری از پوسیدگی دندان دانش آموزان ناکافی دانست و گفت: با توجه به اینکه دانش آموزان در زنگ های تفریح از تغذیه استفاده می کنند، این دهان شویه نقشی در جلوگیری از پوسیدگی دندان آنان نداشته است.
 
طرح فلورایدتراپی (وارنیش) در چارچوب برنامه تحول نطام سلامت و به منظور ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس احرا شده است.
 
شهنی زاده اظهار کرد: اگر این اقدام در جلوگیری از پوسیدگی دندان های دانش آموزان نقشی داشت الان باید میزان پوسیدگی آنها کاهش پیدا می کرد، اما نه تنها پوسیدگی دندان ها با این کار رفع نشده بلکه آمار پوسیدگی بالا رفته است که مسئولان باید علت را پیگیری کنند.
 

ششمین همایش در دندانپزشکی با حضور جمعی از دندانپزشکان از امروز ( 25 مرداد ماه) در هتل المپیک آغاز بکار کرد و تا دو روز دیگر به کارش ادامه می دهد. 

رشد 15 برابری مستمری بگیران تامین اجتماعی

خبرگزاری ایرنا: مدیر کل امور فنی مستمری های سازمان تامین اجتماعی گفت: تعداد بیمه شدگان از سال ١٣٦٠ تا ١٣٩٤، حدود 8،7 برابر شده است، در حالی که تعداد مستمری بگیران حدود 15 برابر شده است.

سیدمحمدعلی جنانی افزود: تعداد برقراری مستمری از سال ١٣٥٥ تا ١٣٨٥ (٣٠ سال) کمتر از تعداد برقراری مستمری از سال ١٣٨٦ تا ١٣٩٤ (٩ ساله) است.
 
وی با اشاره به توزیع فراوانی تعداد مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: از این جمعیت تا پایان سال گذشته، 64،56 درصد بازنشسته، 5،29 درصد از کارافتاده و 30،15 درصد بازمانده هستند.
 
جنانی با اشاره به اینکه بیش از ٩٠ درصد منابع این سازمان از محل دریافت حق بیمه ها تامین می شود و بیشتر از ٦٠ درصد مصارف سازمان در حوزه تعهدات بلند مدت است، تصریح کرد: مدیریت صحیح منابع در این حوزه از اهمیت خاصی برخوردار است.
 
وی با بیان اینکه حوزه فنی مستمری ها، یکی از مهمترین حوزه های سازمان تامین اجتماعی است و طیف وسیعی از مخاطبان (بازنشسته، بازمانده و ازکارافتاده) را در بر می گیرد، افزود: پرداخت مستمری به بازنشستگان و مستمری بگیران از مهمترین تعهدات این سازمان است.
 
جنانی نهادینه سازی فرهنگ کیفیت، اصلاح فرآیندهای ارایه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات به مستمری بگیران، روان سازی امور و افزایش رضایت مندی و عدالت در توزیع و دسترسی خدمت را از اهم اهداف حوزه مستمری های سازمان تامین اجتماعی برشمرد.
 
وی با اشاره به استراتژی های حوزه مستمری های این سازمان جهت رسیدن به اهداف مد نظر گفت: شناخت فرآیندهای ارایه خدمات، آموزش مداوم و اثر بخش به منظور توانمند سازی کارکنان، تسریع و تسهیل در گردش منطقی اطلاعات، مشارکت دادن مدیریت استان ها در نظام تصمیم گیری، اطلاع رسانی مستمر، کارا و اثر بخش وهماهنگی و تعامل با سایر بخش ها به خصوص در فرآیندهای مشترک از جمله این استراتژی هاست.
 
جنانی، ایجاد سامانه جامع مشاغل سخت و زیان آور، سامانه متمرکز برقراری مستمری، نظارت بر مصارف تعهدات قانونی و هوشمند سازی فرآیند برقراری مستمری ازکارافتادگی را جزو برنامه های عملیاتی اداره کل مستمری های سازمان تامین اجتماعی در سال جاری عنوان کرد.
 

سازمان تامین اجتماعی 42 میلیون بیمه شده دارد که حدود سه میلیون نفر از آنها را مستمری بگیران تشکیل می دهند.